IPRED - Internationellt PopulärREalistiskt Dråp

Vad exakt är det musikartister gör som är så bra för vårat lilla klot att dom känner sig berättigade till miljoner i inkomster?
Dem pratar mer än gärna om hur lyckligt lottade dem är föratt dem får jobba med det de älskar mest (blablabla) föratt sedan genom röven räcka vacker tass till (fitt)stim?
När i helvete skall dessa artister och organisationer sluta gnälla på den "illegala nerladdningen". Räcker inte era miljonkontrakt? Ni tjänar ju bevisligen pengar på det ni gör men det räcker alltså inte? Ni anser alltså att erat arbete där ni får arbeta med det ni finner mest njutning av i denna värld (bortsett ifrån kokainmissbruk) är värd mer ekonomisk kompensation än medelsvensons arbete som består av jobb 7 till 16 och dagligt skitsnack om kollegorna bakom deras rygg på lunchrasten och såväl på de miljarder rökpauserna som inträffar under sisådär 365 jordsnurr?
Detta arbetsliv som är så hemskt att det driver dom till att skåpsupa med kärringen varenda helg! Är det det ni försöker säga?

Jag tycker ni borde skämmas. Sluta upp med att urholka svenssons plånbok genom att försöka lura i dom att storebror skall straffa dom ifall dom inte köper en serieproducerad cdskiva för minst 150kronor som inte ens kostar i närheten av det att producera och som ändå är söndermixad av någon med ett inneröra format som en fotnot.

Tackar vet jag våra rebelliska ungdomar! Dom kan man lita på att dom inte går och köper någon jävla sönderproducerad cdskiva!  2008 är året vi har blivit så lata att vi inte ens orkar röra på arslet föratt leva rebell livet. Det räcker med att man "illegalt" laddar hem Metallicas skiva så har man gjort sin rebelliska plikt!

Note to self:
en fotnot, flera fotnötter? hmm...intressant ...*antecknar febrilt*

Mvh Roger Pantare
-Verkställande SRV fetishist-

http://www.aftonbladet.se/nyheter/ipred/article3793275.ab


Kommentarer
Postat av: liz

Klockrent.

2009-03-31 @ 00:54:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0