Jan Guillou

Jan Guillou utalar sig i aftonhoran om "illegal nerladdning". Nu hade jag tänkt att idiotförklara honom, men snabbt så insåg jag att det inte vore någon större mening med det när han gör ett sådant lysande jobb själv!

Tack för den Janne!

Jannes sista hjärncell's självmordsbrev:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/ipred/article3835325.ab

Björn Gustafsson - en MMORPG oskuld?

turden

Björn Gustavsson gör en Darin och talar ut om sitt (otroligt tråkiga)"sammanbrott" i den otroligt fashionabla tidningen Aftonbladet.
Enligt aftonhorans utsago så berättar Björn om hur hans vardag såg ut när han fick detta "sammanbrottet".
Han berättar t.ex att han "inte hade duschat på 4 dagar" och att han "hade inte ätit ordentligt".
Har Björn någonsin spelat WoW eller något annat mmorpg för den delen är något som jag frågar mig själv? I spelnördarnas värld är detta vardagsmat och inget man gråter över utan det är istället det man skattar sig lycklig över att få göra. Och vad är det för fel på vårat kändisklimat när detta är det smaskigaste den svenska kändiseliten har att bjuda på? Tackar vet jag i USA, där är det ingen riktig skandal om man inte rakar av sig håret som i sin tur någon säljer på ebay och det hela slutar i att man förlorar vårdnaden över sitt barn... *blir varm inombords*

Björns sammanbrott var ungefär lika spännande att läsa om som Darins, som inte heller klarade av att leva längre när mamma inte längre parade ihop hans sockor. *horror*


Dålig artikel:
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article3835744.ab

Lissabonbon


Ja då är det snart dags för Skallepär att agna den EUropeiska likmasken och hala in Svensson. De svenska sura minerna hullar inte längre ättika över FRA-lagen nu när den inte får något mediafokus. Istället så är det den dåliga världsekonomin som tar allt större plats i rampljuset som Svensson gråter över. Tänka sig att det föreföll sig som sådan att du inte kunde betala för dig när du lånat föratt köpa allt du tror dig äga? Så konstigt det kan bli!
Groovy kan tyckas, om man ändå inte hade något jobb eller besparingar att förlora. Desto tråkigare för oss som blir färre som måste betala för dem utan arbete.
Fördelen med Lissabonföredraget är ju att dom egoisterna som leder maktkampen i svedala fråntas den riktiga makten och makten förflyttas till Bryssel där någon ur det frodande släktet "4ögdad-glasögonormos" sitter och bestämmer vad vi i Sverige skall göra föratt Europa skall må bättre. Med andra ord, hur mycket pengar vi skall betala till Europa.
Låter oslagbart, eller hur?

Hur kommer det sig egentligen att människan är så jävla kåt på att göra allting globalt?
Varför i helvete skall dårfinkarna i Tyskland bestämma över vad vi i Sverige har för lagar och förordningar? Vill jag bo i Tyskland så flyttar jag till Tyskland men nu är det så att jag bor i Sverige.
Tackar vet jag Kina! Landet i världen med störst befolkning. Dom vet hur man gör föratt slippa ta del av denna böldpest som kallas "globalisering". Se till att hjärntvätta och tysta dina medborgare innan något annat land gör det! Jag blir alldeles varm inombord av att bara tänka på det hela.

Personligen så har jag större fisk att fritera än att tyskarna inte kan styra över Sverige hela vägen ut i skithuset. Det som verkligen borde ses över i denna värld är dom där jävla guittarfuckona som filmar sig själva när dom plinkar en cover på sin gura och sedan lägger upp på Youtube! Jag klarar inte av dom!
Now thats a cause worth fighting for!

IPRED - Internationellt PopulärREalistiskt Dråp

Vad exakt är det musikartister gör som är så bra för vårat lilla klot att dom känner sig berättigade till miljoner i inkomster?
Dem pratar mer än gärna om hur lyckligt lottade dem är föratt dem får jobba med det de älskar mest (blablabla) föratt sedan genom röven räcka vacker tass till (fitt)stim?
När i helvete skall dessa artister och organisationer sluta gnälla på den "illegala nerladdningen". Räcker inte era miljonkontrakt? Ni tjänar ju bevisligen pengar på det ni gör men det räcker alltså inte? Ni anser alltså att erat arbete där ni får arbeta med det ni finner mest njutning av i denna värld (bortsett ifrån kokainmissbruk) är värd mer ekonomisk kompensation än medelsvensons arbete som består av jobb 7 till 16 och dagligt skitsnack om kollegorna bakom deras rygg på lunchrasten och såväl på de miljarder rökpauserna som inträffar under sisådär 365 jordsnurr?
Detta arbetsliv som är så hemskt att det driver dom till att skåpsupa med kärringen varenda helg! Är det det ni försöker säga?

Jag tycker ni borde skämmas. Sluta upp med att urholka svenssons plånbok genom att försöka lura i dom att storebror skall straffa dom ifall dom inte köper en serieproducerad cdskiva för minst 150kronor som inte ens kostar i närheten av det att producera och som ändå är söndermixad av någon med ett inneröra format som en fotnot.

Tackar vet jag våra rebelliska ungdomar! Dom kan man lita på att dom inte går och köper någon jävla sönderproducerad cdskiva!  2008 är året vi har blivit så lata att vi inte ens orkar röra på arslet föratt leva rebell livet. Det räcker med att man "illegalt" laddar hem Metallicas skiva så har man gjort sin rebelliska plikt!

Note to self:
en fotnot, flera fotnötter? hmm...intressant ...*antecknar febrilt*

Mvh Roger Pantare
-Verkställande SRV fetishist-

http://www.aftonbladet.se/nyheter/ipred/article3793275.ab


RSS 2.0